lauantai 30. toukokuuta 2015

Kesä tulee, oletko valmis??

Eilen lapset lähtivät isovanhemmille viikonlopun viettoon (harvinaista herkkua meillä - eikä niinkään isovanhemmista vaan meistä johtuen, hyvin harvoin pyydetään apua tai tarjotaan lapsia hoitoon) ja mä kävin shoppailemassa kesän vaatetilannetta paremmaksi. Vielä eilen Ilmatieteenlaitos ennusti keskiviikolle hellelukemia, mutta nyt ovatkin päätyneet maltillisempaan, +18 asteen ennusteeseen. No, kesä(kuu) alkaa kuitenkin maanantain ja toivottavasti ne kesäiset kelitkin vähitellen rantautuisivat.

Ennen lähtöä kokelin viime kesän capreja. Joskus aiemmin keväällä ei tullutkaan otettua kuvaa kun kyseiset caprit eivät mahtuneet päälle. Tai mahtuivat, mutta näky ei ollut sellainen, että niitä olisi kehdannut käyttää. Eikä ehkä nappikaan mennyt kunnolla kiinni. Nyt mahtuvat. Olihan housut viime kesänä paaaaljon paremman näköiset kun kroppa oli pienempi, mutta ei tämän hetken tilannekaan mikään ihan pahin katastrofi ole.



VeroModasta ostin läjän housuja. Mustat caprit ovat vyötäröstä isot ja reisistä aika tiukat. Tää on aika tyypillinen tilanne mulle. Kroppa on vähän eri paria eri osistaan. Caprit kyllä korostavat ikävästi mun paksuja pohkeita tuolla lahjemitalla. Hmmmmm, pitäisiköhän noita vielä harkita??


"perinteiset pellavahousut" - ei kait näissä tosin pellavaa ole lainkaan
 Nämä olivat hauskat. Aika pussittavat tosin yläosasta. Mies ei varmaan lainkaan ymmärrä. Vaatinevat pidemmän, tiukahkon trikoopaidan seurakseen. Mutta erittäin mukavat jalassa.


Espritiltä hamstrasin sitten yläosia. Kuvan kaltaisia paitoja yhteensä kolme. Sopivat hyvin töihin kun ovat vähän siistimpiä, mutta kuitenkin kesäisiä ja kevyitä. Menevät hyvin esim. mustien caprien kanssa. Ihan parasta paidoissa oli niiden koko: 36!!


Lisäksi ostin pari ihan perus trikoopaitaa (t-paitoja) ja yhden nätin vaalean roosan värisen t-paidan. Huh, rahaa paloi vähän liikaakin. Vielä tarttis kenkäkaupoilla käydä, mutta ehkä odottelen palkkapäivää :)

Tämä jäi kauppaan

Eilen tuli vähän herkuteltua. Tehtiin miehen kanssa meidän perinteistä perjantaiherkkua (ennen lapsia) uuniperunoita kinkkutäytteellä. Lisäksi söin Suffeli vanilla-paloja (niitä fasupalatyyppisiä) i h a n liian monta. Eilen kävin kiipeilemässä. Hien määrästä päätellen ihan tehokas treeni. 

Nyt lenkille. Murusia jo ikävä, mutta yritän nautia nyt tästä aikatauluttomuudesta ja elon helppoudesta. Lenkillekin voi lähteä aamupäivällä kun ei tarvitse ajoittaa lounasta just ja tasan tarkkaan viimeistään puoleksi päiväksi (no ei se ihan aina niin tarkkaan valmistukaan). Enkä taida tänään ruokaa edes tehdä vaan lähdetään ulos aterioimaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti