keskiviikko 6. toukokuuta 2015

- 500

Hiphei, vähän pudotusta! Itseasiassa pudotusta oli eilisestä -800, mutta puoli kiloa aloituksesta. Paino siis tänään 70,5 kg. Sormet ovat edelleen turvoksissa eli kaipa tästä on mahdollista vielä nesteturvotuksia pudotella, mutta maltilla seuraan painon kehittymistä.

Eilinen ei ollut kyllä mikään esimerkkipäivä. Ensinnäkin pitäisi kehitellä joku keino saada öljy mukaan evässalaatteihin. Ehkä joku pieni pullo/purkki tai sitten ostan erillisen öljypullon töihin. Olin unohtanut kokonaan lounaalta hiilariosuuden, joten salaatti jäi kevyemmäksi vahingossa. Tajusin itseasiassa unohduksen vasta kotona. Välipalarahka piti syödä ihan viimeistään klo 14 ja 15 tapaamisten välillä, mutta klo 14 tapaaminen venähti niin tiukille, että ryntäsin suoraan seuraavaan tapaamiseen. Ja koska sitäkään ei päästy lopettelemaan ajoissa niin tapaamisesta kiiruhdin suoraan autolle ja kotia kohden. Kotona ihan j ä r j e t ö n nälkä. Koska lasten ruoka piti saada ajallaan pöytään niin päädyin välipalaan, hurautin Valion rahkajuomasta ja mansikoista smoothien. Ruuan (kanaa, riisiä ja kasviksia) söin vasta klo 19.30 aikoihin. Ja rahkan 22 aikoihin. Eilen keittelin riisit valmiiksi eilisen iltaruuan ja tän päivän tokan aterian lisukkeeksi ja pastan tän päivän lounassalaattiin. Nyt ei unohtunut :)

Tänään on tarkoitus (ja pakkokin) pitää ruokailujen välit järkevämpinä. Ensinnäkin edessä 12 h työpäivä (päivätyö + iltatöitä 3 h) ja viimeiseksi vielä kiipeilemään. Taidan syödä tokan ruuan ennen töistä lähtöä (koska iltahommissa jää aika vähän aikaa millekään ylimääräiselle) ja sitten rahkaa ennen kiipeilyä. Iltapala sitten kiipeilyn jälkeen. Pahoin pelkään, että pelkkä rahka ja mehukeitto ei sammuta mun nälkää :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti