maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kuriin ja nuhteeseen



Viikonloppu lähti lopulta ihan lapasista. Se sisälsi ravintolasyömisen (tosin ihan järkevä valinta ja pelkkä pääruoka), suklaata, jätskiä, pizzaa... Tänään on ollut kurinpalautuspäivä. Tosin aamulenkille en herännyt ja lopulta muukin jumppailu jäi kun sain niskan ihan jumiin eilisellä kahvakuulanheiluttelulla. Totesin, että parempi nyt olla riuhtomatta enempää, antaa nyrjähdyksen toipua ja jatkaa sitten. Huomenna olisi tavoite päästä aamulenkille. Ja ehkä myös boulderoimaan illalla.

Tänään ruokavalio on ollut ihan hyvällä mallilla. Aamulla puuro ja mehukeitto, lounaaksi lohisalaatti Chicosissa, päivälliseksi munakas salaatilla ja nyt kuvan rahka + hedelmät (banaani, omena ja nektariini). Kovasti tekisi mieli leipää, mutta yritän kovasti vastustaa.

Vaa'alla kävin aamulla, mutta ilmeisesti lukema oli niin shokki, että suljin sen saman tien mielestäni ja unohdin tehokkaasti. No nyt vaan kohti pienentyviä vaakalukemia ja kaventuvia senttejä (en ole vielä mittaillut itseäni uudestaan, mutta mm. urheilucapreissa huomasin eilen selvää muutosta kun menivät paljon vähemmän kiristävästi jalkaan). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti