torstai 7. toukokuuta 2015

Jumittaa

Nimittäin maha ja paino. Siis jumittavat. Ja aamulla lintsasin lenkiltä. Paino varmaan notkahtaisi jos maha toimisi (paino sama kuin eilen). Maha reagoi aina kaikkeen poikkeavaan ja nytkin varmaan ihmettelee outoa ruokavaliota. Oletan kokemuksesta, että kun vatsan saa toimimaan niin myös älytön turpeus helpottaa. Eli kunhan tää osuus helpottuisi niin painolla on mahdollisuus pudota reilustikin. No, sitä odotellessa :)

Viikonloppuna on tiedossa poikkeusoloja. Lauantaina pitäisi kokoustella ja aiemmin kyseisissä tilaisuuksissa pöydät ovat notkuneet. Tapaaminen alkaa klo 11 ja mietin, että imaisisin välipala smoothien just ennen tapaamista ja sitten kotiuduttuani vasta lounastaisin. Ja yrittäisin olla itsekurin omaava ja tiukka herkkupöydän ääressä. Sunnuntaina on äitienpäivä ja kotona saan varmasti rajattua päivän herkuttomaksi (eipä mies mulle kakkua väkisin tee ja syötä jos näin toivon). Aiemmin ollaan brunsseiltu kotona, mutta nyt tuntuu ihan hyvältä ajatukselta syödä aamiaiseksi puuro. Lounaalle mennään mun vanhemmille. Ilmoitin jo etukäteen hoikkistelevani. En nyt taida kuitenkaan ottaa omia eväitä mukaan, mutta yritän kasata lounaan mahdollisimman hyvin SD:n ohjeita vastaavaksi. Ihan parasta olisi jos tarjolla olisi grilliruokaa eli lihaa, salaattia ja vähäsen perunaa. Jälkkärin suhteen en tiedä, että pystynkö sinnittelemään ilman, mutta yritän. Huomenna tapaan ehkä ulkomailla asuvaa ystävää. En tiedä, että monelta ja missä. Ehkä melkein 10 v. tapaamistauon jälkeen en ryhdy kitisemään laihiksella olemisesta, mutta yritän pysyä fiksuna ja tehdä järkeviä valintoja. Voi myös olla, että tavataan siten, että pystyn luovimaan sapuskat täysin ohjeiden mukaan. Jos siis edes treffataan. Tai jos treffataan ruoka-aikana.

Smoothiesta puheen ollen haluaisin tämän:

C3 Mix & Go Kuva täältä
Omistan ison blenderin, joka pitää järjettömän kovaa ääntä, lasikannu on painava ja ärsyttävä tiskata. Niin 2 helposti mukaan otettavaa pulloa on plussaa. Sekä mahdollisuus ottaa mukaan sekä tietysti se, että toinen voi olla pesussa ja toinen käytössä. Ja tietty söpö väri. NetAnttilassa olisi näköjään tarjouksessakin (jos vaaleanpunaisesta väristä on valmis luopumaan) ja maksaa vaan 25 euroa. Löytyisköhän tätä Kodin ykkösestä? Ainakaan nettisivujen mukaan ei löydy, mutta nettisivut ovat niin susisurkeat, että ei sieltä taida löytyä puoliakaan tavaratalon tuotteita.

Aamulla tosiaan kello kilkatti klo 5.15 merkkinä lenkille lähtöön. Olin jopa suht virkeän oloinen, mutta silti päätin jatkaa unia. Kuinka hölmöä. Vajaan tunnin unet ja näin vielä painajaisenkin. Ja luonnollisesti heräsin väsyneempänä kuin silloin vajaa tuntia aiemmin olin. Lenkin jälkeen olisi ollut tietty tosi hyvä olo ja virkeäkin varmaan. Eilinen kiipeily tapahtui niin myöhään, että sen voi melkein lukea aamutreeniksi. Huomenna vapaapäivä ja tiedän, että herätyskellovapaa houkuttaisi, mutta pitäisköhän kuitenkin mennä "rangaistukseksi" lenkille.

Kaiken kaikkiaan sujuu yllättävän hyvin. Eilen ohjeiden mukaiset sapuskat riittivät vaikka vähän epäilyttikin. Tosin tänään söin kaksi hapankorppua, mutta ehkä sitä olisi voinut pahemminkin ohisyödä.

Tietysti painon romahdus olis kiva ylläri. Ja vatsan toiminta - mikä voisi edistää painon romahtamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti