maanantai 11. toukokuuta 2015

Ekan viikon yhteenveto

Äitienpäivän aamulenkillä
Eka viikko takana. Paremminkin olisi voinut mennä, mutta olen ihan tyytyväinen. Lähtöpaino tasan 71 kg, maksimi 71,3 kg ja minimi 70,1 kg. Lasken keskiarvopainoja, jolloin yksittäiset heittelyt eivät harmita niin paljoa ja viikon keskiarvolukemaksi muotoutui 70,6 kg. Eli -400 g. Aika vähän, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Nyt tuntuu, että ekan viikon pahin turvottelu on helpottanut, vaikka vatsan toiminnan suhteen olisi edelleen toivomisen varaa. Mutta muuten fiilis on hyvä eli sekin motivoi jatkamaan.

Viime viikon liikuntoihin olen todella tyytyväinen. Viikkoon mahtui 2 x 5 km aamulenkit, yksi pidempi 7,7 km lenkki, 2 x kiipeily ja noin 40 min kahvakuulailu.

Äitienpäivänä tuli lepsuiltua ruokien suhteen. Mies oli tehnyt mansikkatortun ja esikoinen intoili niin paljon aamiaisesta, että en kehdannut natseilla sapuskoinnin suhteen. Söin ihan pienen palan torttua ja 1/4 croisanttia. Aaamiaiseksi puuro raejuustolla

Näyttääpä kammottavalta, mutta ihan hyvää oli


Kahvi on onneksi sallittua ja rauhallinen hetki hesarin parissa viikonloppuaamujen parhautta

Lounastettiin mun vanhemmilla, jossa periaatteessa oli ihan ohjeiden mukaiset sapuskat: grillistä lihaa, perunaa, salaattia. No raejuusto/kananmuna puuttui. Söin vähän liikaa ja otin ihan vähän patonkia. Ja jälkkäriksi söin yhden beben tyyppisen itsetehdyn leivoksen. Illalla olinkin ihan pihalla, että mitäs nyt. Sooloilin lisää ja söin puuron + rahkan. Tänään vaaka näytti 70,2 eli ainakaan toistaiseksi ei vaaka pahasti rokottanut eilisistä sapuskoista. Ja aamulenkki tuntui sujuvan vähemmän tahmaisesti kun kropassa oli enemmän hiilaria??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti