torstai 14. toukokuuta 2015

No nyt tipahti



Nimittäin -1,1 kg eiliseen. Ja aloitukseen nähden -1,7 kg. Pitkästä pitkästä aikaa alle 70 kilon lukemissa \o/ Aamun lukema tarkkaan ottaen 69,3 kg. Jos ajattelee viime kesän enkkoja (68 kg) niin eipä niihin lukemiin ole enää pitkä matka. Toisaalta samat kilot eivät merkkaa samoja senttejä ja ne sentit tässä tapauksessa merkkaavat enemmän. Mutta loistavaa, että paino tipahtaa. Ehkä kesän alkaessa viime vuoden caprit sujahtavat jalkaan kuten viime kesänäkin.

Eilinen oli vähän haasteellinen sikäli, että olin liikenteessä 7.30-00.20 välisen ajan. Ateriat olin tehnyt etukäteen ja salaatin söin töissä ja broilerit, riisit ja kasvikset söin toisessa töissä kamalalla kiireellä. Vähän kyllä mietin, että onko tässä mitään järkeä. Päiväduunin porukalla oli kevätjuhlat meneillään 30 km päässä, iltaduuneissa vika asiakas venähti vähän ja mä kiskon haaleahkoa, tyhmpeää dieettisapuskaa kauhealla kiireellä pienellä kertakäyttölusikalla :D Onneksi kukaan ei ollut näkemässä. Ja näköjään oli järkeä kun vaaka palkitsi pudotuksella. Juhlissa meni vähän ohjeiden ohi, hieman grillilihaa, couscoussalaattia, ihan vähän sipsiä ja irtokarkkeja. Hyi hyi.

Loppuviikko menee vapaapäiviä viettäessä. Toistaiseksi tän viikon liikuntasaldo on tasan yksi aamulenkki. Tähän tarvitaan petrausta ja paljon. Kohta lähden kiipeilemään ja huomiseksi olisi tarkoitus allakoida aamulenkki. Lauantaina ehkä myös lenkkiä (ja taloyhtiön talkoot) ja sunnuntaina toinen kiipeily? Jos näihin liikuntoihin pääsen niin olen tyytyväinen. Pari päivää on suht hoppuisia, esim. lauantain lenkki on tosi suuressa riskissä jäädä välistä. Noh, yritetään.

Ja nyt sinne seinälle kipuamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti