lauantai 16. toukokuuta 2015

Kahden makkaran morkkis

Seuraa tunnustuksia: Olen nyt kahden päivän ajan syönyt normaaleja ruokia, lipsunut ja hölmöillyt. Eilen kaveri järjesti brunssin, en itseasiassa mennessäni edes tajunnut, että kyse on brunssista vaan pöydän komeus selvisi vasta paikan päällä. Olisihan se huonomminkin voinut mennä, mutta nostan hattua siitä, että vältin ähkyn. Loppupäivä menikin kevyillä sapuskoilla, ihan vähän kanakastiketta ja riisiä lasten päivällisaikaan ja iltapalaksi rahkaa + mansikoita.

Tänään päivä alkoi hyvin, aamupala, boulderoinnin jälkeen proteiinipatukka, mutta sitten talkoissa peräti 2 makkaraa. Ekan olisin vielä voinut sallia, mutta KAKSI. Seurasi kauhea morrkis ja halu tehdä joku kurinpalautustreeni, mutta päätin suhtautua asiaan kuten aikuinen (enkä kuten teini-ikäinen anorektikko), joten päätin vaan hyväksyä syömiset.

Huomenna on taas haastepäivä, koska menen opiskelukaveriporukan kanssa brunssille. Onkohan pienintäkään mahdollisuutta selvitä brunssista edes jotenkin sinne päin?

Tänään kävin ekaa kertaa boulderoimassa. Tai toki olen sitä kokeillut aiemminkin kiipeilyn yhteydessä, mutta nyt kyseessä oli pelkkää boulderointia sisältävä kiipeily. Tykkäsin, innostuin ja hankin kipeitä lihaksia. Boulderointi vaatii vieläkin koko vartaloa ja erityisesti keskivartalon hallintaa kuin kiipeily köyden kera. Sitä hallintaa ja tarvittavia lihaksia sekä taitoa kiivetä ei vielä kamalasti ole, mutta kehityn vähitellen. Tätä lisää! Ja sitä tuleekin kun mun lähin kiipeilykeskus menee pariksi kuukaudeksi kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti