sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ihan kivasti menee

Pitkä tauko blogista. Se varmaan tulkitaan ensimmäiseksi merkitsevän sitä, että homma menee ihan päin persettä. Ainakin mun blogissa, jossa alkuaika oli aika takkuista ja tauot merkkasivat just sitä :) Mutta nyt ei ole kyse siitä, ei nyt mitään huippuaikaakaan eletä laihiksen suhteen, mutta ihan kivasti menee. Paino on hieman yli maagisen normipainon rajan yli, mutta tää olikin ihan odotettavissa kun tuo viime postauksen paino oli ns. kuivapaino. Sen jälkeen kroppa pitikin kiinni kaikesta mitä sai ja tosiaan ummetus vaikutti osaltaan tän viikon vaakalukemiin. Mutta tänään vaaka näytti +500 g siihen maagiseen normipainon rajaan ja reilu 500 g (600-800) vähemmän kuin mitä noissa postauksissa, joissa valitin painon jumitusta.

Onnistumisia on osunut viikkoon, mutta myös niitä lipsumisia. Torstaina ajeltiin lasten kanssa kolmistaan muutaman sadan kilometrin päähän ystävän luo päiväksi. Normisti mä olisin ostanut autoon suklaata tai karkkipussin, jota olisin tyhjentänyt esikoiselta salaa. "Mitä sinä syöt/mitä siellä rapistelet" olisi tyttö kysynyt. Niin ja lisäksi olisin syönyt huoltoasemalla pullan, koska olenhan sellaisen ansainnut pitkän ajorupeaman vuoksi. Nyt en edes harkinnut näitä. Aamupalalla sorruin karjalanpiirakkaan, mutta se ei ollut paha sortuminen. Kylässä söin lounasta järkevän annoksen ja nautin kahvin kanssa hieman tarjottavia, mutta pidin järjen mukana. Kuitenkin lisääntynyt hiilari varmaan vaikutti siihen, että perjantaina meinasi mopo karata, ja karkaaminen jatkui eilen lauantaina, mutta tänään olen ollut jo selvästi paremmin ruodussa. Superdieetin ohjeita en enää noudata, mutta yritän pitää ateriavälit järkevinä ja hyödyntää ohjeita ateriasuunnittelussa. Oikeastaan tällä viikolla meinasi käydä niin, että söin aivan liian vähän. Lounaan jälkeen tunsin aika vähän nälkää. Toki söin illalla, mutta annoskoot oli helppo pitää järkevinä kun ei ollut kamala nälkä. Tällä viikolla olen syönyt taas leipää, mikä on varmaan vähän huono suuntaus. Varsinkin juustosta tulee nopsaa iso kaloripommi. Ja muutenkin tuntuu, että maha tykkää enemmän superdieetin kaltaisesta ruokavaliosta.

Liikuntaa on ollut tällä viikolla tasan nolla kertaa :/ Ei hyvä! Siihen täytyy tulla muutos huomisesta alkaen. Muka kiireitä, väsymystä ja huvittamattomuutta ollut estämässä lenkit ja jumpat.

Vaikka kiloja ei olekaan tippunut merkittävää määrää niin kropassa on tapahtunut selviä muutoksia. Mies niistä kommentoinut eniten, mun vanhemmat huomioivat myös. Perjantaina yksi tuttu ihmetteli kun näytin jotenkin niin hehkeältä. Tai siis ajatteli, että mulla on joku tärkeä meno illemmalla. Toki uudet vaatteet ja värikkäämpi paita tekivät varmaan osansa. Mulla on muuten ollut jo useana päivänä päällä aiemmin täälläkin kuvissa näkyneet "motivaatio"farkut. Kun niitä päälläni kuvailin niin seuraavana päivänä alkoikin menkat, joten turvotus johtui osittain niistä, mutta nyt siis vyötärön päälle nousee selvästi pienempi vararengas ja olen kehdannut housuja käyttää. Perjantain värikkäämpi paita oli samoissa kuvissa näkynyt pinkki trikoopaita. Eli sikäli tavotteita saavutettu kun noissa vaatteissa olen maailmalla kulkenut. Täytyykin ottaa kuvia joku päivä.

Ens viikolla siis tsemppi päälle liikunnan suhteen ja myös ruokavalion tiukentamisen suhteen!! Mun tekisi ihan järjettömästi mieli Classicin nougat-jädeä ja itseänikin yllättää, että himoitsen sipsejä. En osta koskaan sipsejä, mutta jos niitä on tarjolla niin käsi käy pussissa/kulhossa tiuhaan. Mutta nyt en anna periksi näille mieliteoille. Ensin vähän tuloksia eteenpäin ja sitten miettimään, että olisiko varaa pitää herkkupäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti