lauantai 12. huhtikuuta 2014

SD: päivä 13 - Kymppi!

Kuva: voice.fi
Painosta en viitsi edes aloittaa, jumitus jatkuu ja jatkuu. Tänään pyrin nyt syömään tarkemmin ohjeiden mukaan, punnitsen sapuskat enkä lipsuile. Ja katsotaan onko sillä mitään vaikutusta.

Mutta liikunta sujuu! Tälle viikolle 3 x juoksulenkki ja 2 x lihaskunto. Nämä tosin ovat siis ihan oman ohjelman mukaisia, en itseasiassa ole edes tarkistanut, että miten SD:ssä pitäisi liikkua. Mutta liikunta maistuu ja se on musta nyt tärkeintä. Koska iltalenkkien aikatauluttaminen on vähän haasteellista niin yritän ensi viikolla päästä vihdoin aamulenkille. Sääennustekin lupaisi plussa-asteisia aamuja, joten kylmyyteenkään en voi vedota :) Tänään juoksin kevään tokan kympin! Edellisestä on jo aikaa ja vaikka tänään jalat olivat tosi raskaan tuntuiset (eilisen alakropan treenin jäljiltä) niin nipistin useamman minuutin edellisen kympin ajasta.

Nyt tuntuu kyllä ton liikunnan suhteen niin mahtavalta! Motivaatio on sellainen, että jos ei rajoittavia tekijöitä niin palkkaisin varmaan pt:n ja treenaisin todella tavoitteellisesti. Ehkä hankin salikortin taas kun palaan töihin jos vaikka saisin treenailtua aamuisin ennen töihin menoa. Toivottavasti fiilis liikunnan suhteen kestää ja pitkään. Nyt tuntuu myös siltä, että mähän jaksan vältellä herkkuja ja keskittyä siistiin ruokavalioon. Ja karistan kiloja vaikka nyt jumittaakin. Tänäänkin olen taputellut itseäni olalle kun mies on tyhjentänyt meidän vierasvarakeksipakettia - ja vielä mun suosikkeja Dominoita eikä mun tee oikeastaan edes mieli. Vaikka vaaka on tylsä niin onneksi sentään fiilis tuntuu timmimmältä kuin pari viikkoa sitten. Ja mielestäni myös peilikuva näyttää paremmalta. Eli uskon kyllä edistymiseen vaikka vaaka ei olekaan kaveri. Toivottavasti huomiseksi tulisi tulosta jos ja KUN olen tänään sapuskojen suhteen kiltisti ja toi kympin juoksulenkki kulutti varmasti aika rutkasti kaloreita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti