maanantai 7. huhtikuuta 2014

SD: päivä 8 - tavotteita


Ei mennyt eilinen ihan putkeen ja vaaka ihan ansaitusti rokotti plussatuloksella. Nyt on kriittinen hetki eli jatkaako entistä tarmokkaammin vai lannistuuko hetkellisestä takapakista ja jättää leikin kesken? Toki ensimmäinen vaihtoehto on suositeltava, mutta mulle yleensä toka vaihtoehto on aika todennäköinen. Kun kerran on mokattu niin antaa olla koko juttu. Mutta ei tällä kertaa, nyt vaan uuteen nousuun ja ensin tavoitellaan jo saavutettua alinta tulosta ja sitten jatketaan uusilla miinusluvuilla. Ja saan kyllä olla tyytyväinen siltä osin itseeni, että brunssilla jätin croisantit, tuoremehun ja ihanat leivät täysin koskematta. Nämä ovat musta sellaisia brunssin perusjuttuja, joita vähintään aina otan. Nyt olin tiukkana. 

Johtuuko eilisistä hiilarimätöistä vai vaa'an plussalukemista, mutta tänään on ollut pitkästä aikaa kamalasti mielitekoja. Ja ehkä enemmän nälkäkin. Mutta eiköhän tämä taas tasoitu kun jaksan tsemppailla.

Koska eilisen märehtiminen ja itsensä syyttely eivät ole kovinkaan hedelmällisiä keinoja löytää uutta motivaatiota niin ajattelinkin pohtia tänään omia tavotteita. Mähän en ole hetkeen mittailut itseäni, mikä on vähän harmittanut. Aloitusmitat olisivat olleet aika jees, niihin olisi voinut sitten vertailla viikkojen jälkeen. Mulla on mitat tammikuulta ja tänään mittailin vähän lisää. Ihan järjettömiä tuloksia ei ole syntynyt, mutta onneksi miinussenttejä on kuitenkin syntynyt. Eniten on lähtenyt rinnan alta ja vyötäröstä. Maha on ollut tänään ihan järjetön pallo eli varmaan jonain toisena päivänä olisi mahastakin lähtenyt senttejä enemmän. Muistelen aiemmiltakin laihiskerroilta, että multa lähtee yläkropasta nopeammin ja sitten reisiosastolta vasta viimeiseksi. Alkuvuoden liikunnat ovat oman fiiliksen mukaan muokanneet jalkojakin, mutta näköjään mitään tiivistymistä ei ole tapahtunut. 

Tavotteistahan mun piti kirjoittaa. Painon suhteen lopulliset tavoitteet ovat varmaan jossain 5-6 kilon päässä (kuulostaapa ihanan vähältä ja jopa realistiselta saavuttaa muutamassa kuukaudessa!!). Ensin haluan päästä normipainoon, johon eilen oli matkaa 800 g, mutta tänään reilu kilo. (kiitos eilisten hiilaritankkausten....). Sitten pitäisi alittaa lähin kymppi ja varmaan pari kolme kiloa sen kympin alle voisi olla realistinen tavoite. Jos tavoite olisi 6 kilon päässä niin BMI olisi 23. Tietty enemmänkin voisi tippua, mutta olkoot nyt sellainen realistiselta tuntuva ensimmäinen tavoite. Jos sitten tuntuu myöhemmin puhtia olevan lisäkaristukseen niin sitten jatkan kilojen kimpussa. 

Mitään senttitavoitteita en luonnollisestikaan osaa miettiä. Ihan kauttaaltaan saa senttejä lähteä ja kroppa kaventua. Päätin kuvauttaa itseni ns. tavoitevaatteissa. Nämä ovat siitä ehkä poikkeukselliset, että vaatteet mahtuvat jo päälle. Olen nähnyt monia motivaatiovaattekuvia, joissa housut eivät mahdu kiinni, tai edes ylös asti. Paita ei myöskään ole mikään ehdoton lemppari vaan tavoitevaatteiden pointti lienee enemmänkin, että haluaisin istuvat farkut ja suht tiukka trikoopaita päällä pystyä olemaan ihmisten ilmoilla ilman, että mikään tursuu mistään. 

Tässä kuvia, olkaa hyvä (lukeekohan tätä blogia kukaan???)

Kuva edestä. Itseasiassa olin yllättynyt siitä, että lopputulos ei ollut tän pahempi. Missään nimessä en kyllä ton maharöllykän kanssa lähtisi näissä vaatteissa yhtään mihinkään, mutta on asukokonaisuus ollut kammottavammankin näköinen. Farkut ovat uudet ja niissä on selvästi korkeampi vyötärö kuin edellisissä farkuissa. Itseasiassa olen nyt kaksien farkkujen välissä, vanhat ovat liian isot ja näitä en haluaisi vielä käyttää. Mahtuvat muuten, mutta toi vatsaläskin nostatus on aika inha ominaisuus. 

Seison jotenkin kummasti vinossa kun rinnatkin näyttävät ihan eripariselta

Tästä selviää vähän paremmin vararengasongelma. Yh. 


Yritin kuvata selkäläskejä, mutta tämä kuva ei kyllä niitä tuo esiin. Sen sijaan sain hienosti kuvattua paidan ryppyisyyden :) 


Tässä näkyy paremmin selän muhkurat. Ja kamalat vyötärömakkarat. 



Näitä kuvia kun katsoo niin tuntuu, että 6 kiloa ei kyllä riitä mihinkään. Ja treeniä pitää ehdottomasti mahduttaa paremmin viikko-ohjelmaan kuin nyt parina viikkona on ollut. Ja mun pitäis saada joku mielettömän tehokas pepputreeni, mun persus on näköjään kadonntu ihan täysin. Jalat jatkuu vyötärölle asti, paitsi leveyssuunnassa tarkasteltuna.

Jos täällä joku käy niin kommentteja saa jättää! Ja varsinkin jos joku tunnistaa niin saa laittaa viestiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti