lauantai 5. huhtikuuta 2014

SD: päivät 5 ja 6 - onnistuneita valintoja


Kolmen päivän haasteista 2/3 jo selätetty ja enää yksi muutaman tunnin setti jäljellä huomenna. Se tosin ystävien tapaaminen brunssin parissa, mutta tällä draivilla uskon pystyväni selviämään brunssista järkevillä valinnoilla. Sen faktan kanssa täytyy lähteä liikenteeseen, että brunssin hintaa en tule lähellekään hyödyntämään syömisten määrässä. Toivon, että edes jotain ohjeiden mukaisia sapuskoja on saatavilla esim. salaattia, kasviksia, lihaa ilman mitään erityisiä kastikkeita. Mutta siis pystyin tekemään eilen ja tänään todella onnistuneita valintoja vaikka en ollut kotioloissa enkä voinut oikein edes hyödyntää eväitä. Hyvä minä!

Paino laskee. Ehkä jopa yllättävänkin nopeasti. Tänään -2 kg maanantaihin ja - 600 g eiliseen. Huomenna tulee tosiaan vasta täyteen eka viikko dieettiä. Harmittaa vähän, että en ottanut alkuun mittoja (enkä kuvia). Edelliset mitat ovat tammikuun puolesta välistä eli niihin sitten vertailen. Voisin ottaa nyt kuvat muutamista tavoitevaatteista (siis itsestäni ne vaatteet päällä), koska sitten eron näkisi selvästi jos (ja KUN) ne vaatteet istuvat joku päivä paremmin. Mies väittää, että tämänkin pudotuksen jo huomaisi. Maha on varmaan litteämpi kun turvotus ja pöhötys on lähtenyt. Tänään BMI oli 25,2 eli ylipaino on ihan just historiaa!! Tarkalleen ottaen ylipaino on karistettu 900 gramman päästä. Vähiin käy siis ylipaino :)

Se mikä ei ole lainkaan ohjeiden noudattamista on liian vähäinen liikunta. Nyt en vaan ole saanut mahdutettua aiktauluihin ja aamulenkeille en ole edelleenkään itseäni saanut. Pitäisi petrata. Ensi viikolla viimeistään! Eli putoava paino on varmaan pääosin nesteitä ja lihaksia. Ei hyvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti