perjantai 11. huhtikuuta 2014

SD: päivä 12 - j u m i t t a a


No niin, koko viikko on mennyt enemmän tai vähemmän jumittaessa samoissa lukemissa. Pääkoppa tarttis nyt edes pienen, mutta mielellään oikein kunnon pudotuksen. Jos vaikka kilo miinusta huomiseen kiitti :D Olen jatkanut SD:n ohjeiden noudattamista vähän sinne päin eli itseäni saan toki syyttää tästä jumituksesta. Pitäisi kiristää ja olla kiltimpi. Syön siis oikeita ruokia ja ruokailurytmi on oikea, mutta ihan kaikkea en ole punninnut. Lisäksi aamuisin on mennyt puuro myös lepopäivinä. Nyt kolmannelle viikolle puuro jää pois enkä ole varma, että olenko edelleenkään siihen valmis. Nimim. käytännössä koko ikäni puurolla aamuni aloittanut. No sittenhän sitä on turha eukon vikistä kun ei kilot lähde!! Tietysti muutaman viikon puurottomuus ei maailmaa varmasti kaada, sen voisi ottaa takaisin ruokavalioon kun kilot on karistettu ja yritetään pysyä saavutetussa painossa.

Liikuntaa on sentään tällä viikolla tullut ihan kivasti, nyt takana 2 x lenkki ja 1 x yläkropan treeni. Lisäksi 2 x kävely rattaiden kanssa päiväkodille ja takaisin. Tavoitteena olisi vielä tälle viikolla alakropan treeni, pitkä lenkki ja kiipeily. Liikunta maistuu taas ja välillä harmittaa kun ei pysty (lasten takia) liikkumaan niin paljon kuin haluaisi.

Mies kommentoi eilen, että selvästi on senttejä kropasta lähtenyt. Itse olen huomannut erityisesti selän muhkuroiden tasoittuneen, jenkkakahvat ovat pienemmät ja jonkinlaista siloittumista on myös reisissä. Miehen mielestä myös takapuoli on pienempi. Oletan, että vaikka en ihan täsmälleen ohjeita noudattaisikaan niin laihtumista ja tiivistymistä tapahtuu vähitellen. Ohjeita noudattamalla tahti olisi nopeampi. Tai ainakin tuntuu siltä, että nykyinen ruokavalio sisältää sen verran kalorivajetta, että olisi pakkokin pienentyä ainakin hitaasti. Hidaskin tahti riittää mulle (oletan, että on pysyvämpää), kunhan kiloja lopulta lähtee.

Eniten kaipaan varmaan leipää. Herkkujen suhteen itsekuri ylläpitäminen tuntuu yllättävän helpolta, mutta ihan järjettömästi tekisi mieli tuoretta ruisleipää oltermannilla ja tomaatilla. Ei parane liikaa haaveilla....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti