sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Päivä 7 - sikapossun tunnustukset



Jaahas. Sikapossu on ollut hunningolla ja vissiin luulee kalorien kuittaantuneen jos niitä ei tänne tunnusta? Perjantai meni ihan kohtuullisesti siihen asti, kunnes ryhdyin leipomaan. Suuhun eksyi kaikenlaista. Leivoin epäonnistuneen mokkapalapohjan (ei kohonnut yhtään), joten päädyin heittämään sen pois. Mutta ennen sitä napsin useamman suupalan, suorastaan ahmien ja salaa. Melko noloa. Perjantaina oli myös Herkun kassalla joku hetken kestänyt heikkous kun ostosten sekaan eksyi tyrkylle asetettu suklaalevy. Lauantaina harjoitin vastaavaa napsimista valmiin mokkapalalevyn reunojen kanssa. Pe-la meni myös popcornia. Lauantaina lisäksi suklaata, cocktail-tikkuja, jätskiä yms. Lauantaina vietettiin siis esikoisen kaverisynttäreitä, muuten olisi jäänyt moiset leipomukset tekemättä. Lauantaina korkkasin kuvan suklaalevyn, mutta yllättäen sitä ei mennyt kuin 2 palaa. Oli ensinnäkin päivän herkuttelut jo takana ja toisaalta ei ollut niin megahyvää kuin ehkä olisin odottanut.

Jotain hyvääkin päivissä oli nimittäin liikunnat: perjantaina kävin taas kiipeilemässä ja lauantaina piipahdin vitosen lenkillä kun synttärivieraista oli päästy. Lenkki tosin ei kulkenut kauhean hyvin. Varmaan ravitsemuksellisesti tankkaus ei ollut mikään paras (jätskiä ja mokkapalaa) ja vissiin siitepölyaika kiusaa keuhkoja. En kyllä yhtään ala jos mun lievä ja lähes oireettomana viimeiset 15 vuotta pysynyt astma ryhtyy estämään lenkkinautintoja tai jopa lenkkejä :/ Pitänee ehkä puhallella PEF-mittariin ja piipahtaa lekurilla jos tilanne jatkuu tällaisena. Yleensä lenkit sujuvat ihan ok, mutta lenkin jälkeen köhityttää. Pidemmillä lenkeillä saattaa köhityttää jo lenkin loppuvaiheessa. Ja tästä niitä pitäisi entisestään pidennellä eli sitten menisi jo puolet lenkistä köhiessä.

Ja sekin plussaa viikonlopussa, että paino oli laskeva. Tosin plussalle jäätiin torstain lukemaan nähden, mutta kun perjantaina oli + 500 g nousu niin siitä on tultu 400 grammaa alaspäin. Tänään täytyisi ottaa iisisti, että välttyisin megaturboplussilta synttäriviikonlopun jäljiltä (ne tulevat välillä viiveellä).

Viikon painonvaihtelut ovat siis seuraavat:

72,4
71,6
70,8
70,6
71,1
70,8
70,7

Tästä kun näppäränä laskee keskiarvon niin lopputulos on 71,1. Pudotusta viime maanantaihin siis 1,3 kg. Ihan jees. Ajattelin aiemma tapaan seurata keskiarvopainon muutosta niin yksittäiset heittelyt eivät masenna. 

Tänään syöty: 

Aamupala: 

Puuro
luonnonjugurtti
mehukeitto


Lounas

Jauheliharisotto
tomaatti, kurkku, paprika


Jotain liikuntaa voisi myös harjoittaa. Tämän viikon liikuntasaldoon olen tosin tyytyväinen jo nytkin: 3 x 5 km juoksulenkki + 2 x kiipeily. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti