keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Päivä 3

Poikkeuksellinen päivä, koska lähdin kotoa koulutukseen 7.15, menin suoraa koulutuksesta kakkosduuniin viideksi. Töistä kiipeilemään puoli ysiksi ja kotona olin vähän kympin jälkeen. Eväitä piti syödä, koska tuli aika kiire koulutuksen ja töiden välissä, loput eväät pistelin ennen kiipeilyä. Muuten voisin ollakin ihan tyytyväinen, mutta aamupäivän sämpylän olisi voinut korvata fiksummilla valinnoilla. Siihen olen tyytyväinen, että vettä meni päivän mittaa ihan kivasti. Pullollisilla mitattuna 2 litraa + laseissa vielä lisää (oisko lähemmäs litra).

Paino 70,8 kg!! Eli maanantaista 1,8 kg nesteitä ja turvotuksia häippäissyt. Nyt tää varmaan vaatii vähän enemmänkin kuin sapuskojen kirjaamisen ja herkkujen välttämisen?


Aamupala

Puuro
jugurtti
mehukeitto


Aamupäiväpala

täytetty sämpylä




Lounas

Picnicin salaatti, 3 täytettä (avokado, kylmäsavulohi, vuohenjuusto)
puolikas annoksen patongista


Välipala koulutuksen iltapäiväkahvin kanssa

omena



Välipala/päivällinen

Skyr rahka (vanilja)
karjalanpiirakka


Välipala ennen kiipeilyä

karjalanpiirakka


Iltapala

2 x ruisleipä, levite, juusto kananmuna
mansikkasoppa


Päivän houkutukset: Kakkostöissä oli tarjolla olevien karkkien seassa uusia toffeekarkkituttavuuksia. En syönyt, mutta otin muutaman kaappiin odottamaan maistamislupaa (ehkä olisi voinut jättää kahmimatta niitä säilöön, mutta minkäs sitä "en ehkä ikinä pysty maistamaan näitä jos tämän tilaisuuden nyt ohitan"-ajatukset, jotka vaivaavat monessa kohtaa liittyen herkkuihin :/ . Omassa kaapissa on myös pääsiäiseksi (itse) hankittuja pikkusuklaamunia, jotka jätin myös rauhaan. 



Kiipeily oli ihanaa ja haastoin itseni pariin omaan ennätykseeni! Kädet on ihan lötköt ja ekaa kertaa sain paremmin tuntumaa myös jalkoihin. Tämä jalkojen treenitila sekä myös tämän hetkinen kellonaika huomioiden niin noinkohan saan itseni ylös aamulla 5.15 lenkille?? Nyt äkkiä nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti