maanantai 20. huhtikuuta 2015

Ei tekosyitä - päivä 1


Kävijöitä blogissa on ollut vuorokaudessa puolet siitä, mitä normaalisti käy kuukaudessa! Eli tästä tuli heti julkisempaa (kiitos blogilistan??) ja sehän motivoi ihan uudella tavalla. Ajattelin nyt jatkaa pitämällä julkista ruokapäiväkirjaa. Yleensä ruokapäiväkirjailu jää heti kun sorrun, sitten en palaa jatkamaan ja noh, loput varmaan on helppo arvata. Mutta nyt taas ylös syömisiä, josko se motivoisi parempien valintojen äärelle. 

Motivaatiota lisäsi myös aamun vaakalukema: järkyttävät 72,4 eli BMI 25,1. Tämä on mulle epätyypillisen korkea paino eli oletan turvotusta olevan. Tänään olenkin keskittynyt kittaamaan vettä. Vedenjuonti on viikonloppuisin vähäisempää kuin töissä, jossa työpöydällä on vesipullo. 

Aamu alkoi loistavasti aamulenkillä!! Väsytti kun kello kilkatti 5.15, mutta viimeisetkin unihiekat karisivat ovella kun tajusin, että ulkonahan on jo ihan valoisaa. Ja linnut lauloivat lujaa. 


Aamupala

Kaurapuuro
alle 100 g raejuustoa
noin 150 g Valio maustamaton täyteläinen luonnonjugu
Valion sokeroimaton mansikkakeitto

Lounas

Feta-tonnikalasalaatti töissä
2 x pieni ruisleipäpala
levite + 2 x juusto (ihan turhaa...)

Välipala

Jäi välistä, piti syödä rahka, mutta töissä iltapäivästä kiirus. Ja kun sitten vihdoin ehdin istahtamaan niin mandariinit olivat ihan huonoja.

Päivällinen

Lohipasta
raejuusto
parsakaali
tomaatti, kurkku, paprika

Päivällinen

Iltapala

2 x ruisleipä, levite, juusto
lasi rahka+pakastemansikkasmoothieta



Autossa on haaste. Lauantaina ostin ja puoliksi nautin. Toistaiseksi puolikas on koskematon. Oli kyllä aika hyvää ;) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti