torstai 2. huhtikuuta 2015

Kehtaisko...

No kehtasin. Nimittäin lähteä lenkille uudet juoksutrikoot jalassa. Olen jo pitkään pohtinut kunnollisten juoksuhousujen hankkimista ja ostin Hulluilta päiviltä trikoot, vaikka ennakko-oletus olikin, että niissä makkarankuorissa en ole kauhean viehättävä näky. Lopulta ostin trikoot sovittamatta, mikä oli kyllä vähän virhe. Olivat yllättävän isot ja lenkin aikana vyötärö valuu alas, samoin haarus. No jos nyt hetken noilla menisin, kesällä sitten tarvitseekin lyhyempää lahjetta ja syksyksi voin hommata uudet.

Ennen lenkkiä piti peilata ja kuvatakin, että kuinka kammottava näkymä on.




Näinhän nää näyttää yllättävän jees. Kaaos taustalla kannattaa ignoroida :)

 Tässä vielä koivet trikoissa lenkkimatkan varrelta. Inhasti paljastaa kaiken muhkuran ja kyllä vaan pahoittelut kanssakulkijoille näkymästä.



Kropan kanssa ihan oikeitakin ongelmia (muhkurat ja persuksen littanuus ovat turhamaisempia ongelmia) kun kilpirauhasongelmat lisääntyivät, lääkitystä nostettiin ja parin viikon viiveellä tästä verenpaineet nousivat. En tiedä onko annoksen nostolla ja paineiden nousulla yhteyttä, mutta vielä ennen annoksen nostoa mittasin todella hyviä verenpainelukemia. Täytyy nyt seurailla, että onko kyse jostain hetkellisestä ilmiöstä (onhan tämä kevät ollut aika stressaava opintojen loppuhuipennuksineen) vai ongelmasta, johon täytyy puuttua. Endokrinologille sain soittoajan vasta 3 vkon päähän, joten siihen asti pärjäillään yksin.

Nyt kun opintojen kirjalliset hommat eivät ole enää tekosyy ja toivottavasti takatalvikin vähitellen väistyy niin lenkkiä, lenkkiä ja lenkkiä. Ja tänään menen kiipeilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti