torstai 23. huhtikuuta 2015

Päivä 4 - jenkka-ahdistus

Jos opettelisi laskemaan niin voisi huomata, että eilen mainittu 1,8 kg pudotus ei ihan pidä paikkansa, mutta toisaalta tänään voin kuitata sen olevan ajantasainen kun paino oli aamulla 70,6 kg. Lenkille piti mennä, mutta liian myöhäinen nukkumaanmeno, pitkästä päivästä johtuva ylikierroksilla käyminen (ja nukahtamisen viivästyminen) sekä kuopuksen harjoittama 1-2 h yöhilluminen lyhensivät unet jonnekin maks 4 tuntiin. Eli tuosta unisaldosta ei houkuttanut lyhentää 45 min lenkkeilyyn. Oliko riittävän hyvin selitetty tekosyy? :D

Aamupala

Puuro
jugurtti
mehukeitto


Lounas

fetatonnikalasalaatti + valkosipulikastike (ihan vähän vaan)
2 x ruisleipä, levitteet ja juusto



Päivällinen

KanavuohenjuustoToast Fasulla
Liian monta ranskalaista lasten lautasilta (oisko noin 10??)



Iltapala

2 x ruisleipä
Flora, juusto, tomaatti



Päivän haasteet olivat (tai ovat edelleen, koska pussi on avaamatta) Prismasta haetut irtokarkit esikoisen synttärikemuihin. Autossa olevan puolikkaan Daimin olen vissiin jo lähes unohtanut. Pitää poistaa se sieltä ennen kuin hellekelit iskevät ja sulattavat suklaan tahmeaksi mössöksi. 


Turvotusten poistuminen on hitusen littanoittanut vatsaa, joten lähdin pitkästä aikaa vähän tiukemmassa paidassa töihin. Tosin neuletakki oli löysä ja leveä. Heräsin päivittelemään jenkkakahvoja ja pääsivät kuvaan työmaalla . Ai kamala! 

Eiköhän pointti selviä ilman osoitteluakin, yh.

Vatsa on hitusen parempi.

Että nyt sitten jenkkoja sulattelemaan. Ne sain viime kesänä jo tosi kivaan kuntoon. Täytyy tosin myöntää, että jenkkakahvojen salakavalaan tulemiseen vaikutti osaltaan myös se, että nesteturvotuksen vähentyessä siirsin tänään vyön soljen yhtä pienempään reikään. Että siksikin tursuu enemmän kuin viikko sitten :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti