tiistai 8. syyskuuta 2015

Treenikamat

 



Mun viikot muuttuivat viime viikolla siten, että hoitovapaaperjantait ovat historiaa ja työantajan palveluksissa työskentelen ma-ti ja to-pe. Keskiviikkona toimin yrittäjänä ja nautin yrittäjän vapaudesta (toki vastuustakin). Viime keskiviikon keskipäivän tauolla piipahdin Isatiksesssa kiipeilemässä, sitten nautin ihanan salaatin kiireettömästi Itiksen Stockalla ja kävin shoppailemassa.

Ignooratkaa seinämaalaukset

Ostin treenikassin. Edellisen olen ostanut joskus ties koska, ehkä 15 vuotta sitten. Muistan, että Foreverilla saleillessani kuljetin kengät, juomapullot yms. pienehkössä vaaleanpunaisessa repussa. Ja opiskeluaikana mulla oli sellainen perinteinen musta salikassi (putkikassi??). Nyt oli aika saada uutta. En halunnut mitään valtavan isoa, vaan sellaisen, johon mahtuu kiipeilykamat (vaatteet, kengät taidan pitää laukun ulkopuolella), pyyhe ja saippua, meikit ja hiustenlaittosysteemit. Stockalta löytyi kuvan laukku, joka täytti oikeat mitat ja näytti pirtsakalta. Hintaa oli neljäkymppiä, vähän yli.

Kassin lisäksi shoppailin melkein satasella kassiin täytettä. Treenipaidoille olisi ollut tarvetta, ehkä liiveillekin, mutta tällä kertaa täytin kassia kemppariosaston tuotteilla. Eli laukussa on nyt kammat, hiuslakat, kuivashampoot, suihkusaippua, dödö, meikinpuhdistusliinoja ja meikit (ostin Lumenelta vähän edullisempia, koska voi olla, että jäävät melko vähälle käytölle. Jos en hikoile ihan järjettömästi kiipeillessäni niin en poista meikkejä kokonaan, korjailen vaan).

Nyt täytyy keskiviikkoisin lisätä kassiin ainoastaan puhtaat alusvaatteet, treenivaatteet ja pyyhe. Viime keskiviikkona huomasin suihkuun mennessäni, että olin unohtanut pakata saippuan mukaan. No selvisin kun pumppasin vessan käsisaippuaa suihkuun mukaan. Mutta siis nyt unohdukset ovat minimoitu ja toisaalta myös inhoan sitä jatkuvaa kamojen siirtelyä kassiin ja kassista pois.


Muutama viikko sitten hyödynsin Konalan kiipeilyvaatealen ja ostin kahdet housut kiipeilyyn. Tässä toiset. Niiiiin mukavat jalassa ja todennäköisesti myös kiipeillessä. Toistaiseksi olen kiipeillyt toisilla uutuuksillani eli mustilla caprimittaisilla. Täytyisi saada lisää paitoja ja nämä punaiset housut kaipaisivat vaikka mustia yläosiksi. Seuraava hankinta lienee uudet kiipeilykengät. Mutta ennen sitä pitää shoppailla kortti kiipeilemään. Harkinnassa on vuosikortti, mutta joudun ehkä vielä yhden kymppikortin ajan säästämään, että saan summan kasaan (vuosikortti on edullisempi jos sen maksaa kerralla). Vuosikortilla onnistuisi kiipeilyt 24/7 eli voisi käydä joskus ennen töihin menoakin.



Tässä vielä vanhempi hankinta eli juoksupaita Stadiumista. Paljastaa hyvin mahanseudun ongelmakohdan, mutta toistaiseksi tulee juoksutakin alle eli röllykät saavat löllyä takin alla piilossa :) Uusi juoksutakki olisi myös kiva ja ehkä trikoot kans. Tulevana talvena voisi panostaa talvikamoihin, vaikka toiveissa onkin erittäin lauha ja vähäluminen talvi.

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti