maanantai 14. syyskuuta 2015

Hyvä olo

Luonnonjugurtti ja cashew-pähkinät - sallittu herkku

Kaksi viikkoa takana makealakossa! Hyvä olo eikä kauheasti mielitekoja ole. Eilen selvisin ihan helposti naapurin lapsen synttäreillä (paitsi meinasin syödä oman lapseni kakunjämät kun nolotti se käytännössä koskematon kakkupala) ja huomenna meinaan selvitä laivan buffasta. Ja myös taxfreestä!!

Olo on hyvä ja yllättävän pirteä. Välillä mietin, että noinkohan mulla menee liikaa Thyroxinia, mutta toivottavasti kyse on pidemmistä yöunista, sokerittomuudesta ja liikuntojen tuomasta energiasta. Viime viikolla lenkkeily oli vähäistä, kävin vasta sunnuntaina noin 6 km lenkillä. Aamulenkit jäivät ties mihin tekosyihin vedoten. Samoin jäi tänään, koska lopulta priorisoin unen. Tänään töitä 8-21 ja huomenna tosiaan koulutusreissu 7.30-21.30 (plus matkat).

Vaikka sujuu hyvin niin säännöllisesti haaveilen isosta irtokarkkikulhosta. Tai leipomisesta. Rakastan leipomista (ja toki rakastan myös leipomusten syömistä). Ehkä ensi perjantaiksi voisikin leipoa jotain kun vanhemmat tulevat lapsia hoitamaan.

Eipä nyt muuta. Sitä en ole vielä miettinyt, että kauanko tätää herkuttomuutta jatkan. Tavoite olisi, että voisin syödä herkkuja satunnaisesti. Tämä harvemmin toteutuu, mutta sellainen karkkipäivä/vko tahti voisi olla ihan tavoiteltava. Harmi vaan, että tällä addiktilla homma lipsuu aina! Toistaiseksi mennään siis täysin kieltäytyen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti