maanantai 22. kesäkuuta 2015

Rouva taas ruotuun!!



 
 
Edellisen kirjoituksen hyvä fiilis ja ennen kaikkea pienet vaakalukemat ovat muisto vain. Ensin tuli viikonloppu ja menkat, sitten syöpöttely jatkui eikä juhannuksenakaan päässyt rouva ruotuun. Liikaa on mennyt sekä suolaisia sapuskoja, että makeita herkkuja. Liikkunut sen sijaan olen, viime viikolla kävin peräti kolmesti kiipeilemässä ja lenkillä kahdesti. Aamulenkeille en sen sijaan päässyt. Vielä viikko töitä ja sitten ihana 4,5 vkon loma. Toivottavasti saan ujutettua perheen yhteisten tekemisten lomaan rutkasti liikuntaa.

Tänään piti tosiaan ottaa itseä niskasta kiiinni. Satuin nukkumaan peräti 50 min pommiin ja vaa'alla käynti jäi - mikä lienee ihan hyvää itsesuojelua. Vaa'an lukemat eivät nimittäin ole varmastikaan kaunista katsottavaa. Olin päättänyt, että tämä viikko mennään salaattilounailla, koska ne olivat varmasti isona osana parin viikon takaista hyvää oloa ja kevyttä fiilistä. Mutta enhän mä ehtinyt edes harkita mitään lounaaseen liittyvän mukaan ottamista aamulla, saati sitten pilkkoa ja pakata, aiemmin mainitusta syystä. Päädyin ruokalassa pinaattikeittoon ja kananmunaan. Ei kait paha valinta sekään.

Lipsumisia aamuissa on ollut viime aikoina paljonkin, tosin yleensä vain jotain 10 min torkahduksia. Mutta kertonevat kaikki, että alkaa vissin loma tulla tarpeeseen. Olihan viime talvi aika hullu kun töiden ja perheen lisäksi tein lopputyötä ja valmistelin opintoja muutenkin loppuun. No kohta saa relata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti