perjantai 26. joulukuuta 2014

Tapanin lenkki



Tapahtuipa toinenkin lakon repsahdus tässä viikon sisään eli mun 3,5 viikkoa kestänyt liikuntalakko päättyi vihdoin. Mikään suunniteltu lakko tämä tosiaankaan ei ollut, en tiedä mihin kaikkiin tekosyihin tuli vedottua. Noin 6 kilometriä hölköttelin. Tarkoituksella jätin kaikki mittaamiset (matka, nopeus, kalorinkulutus ja jopa aika) väliin ja lähdin vaan hyvää fiilisä tavoittelemaan. Onnistuin! Paitsi jälkikäteen iski köhä. Pakkasta oli noin 5 astetta ja näköjään liikaa mun lievästi astmaattisille keuhkoille. Onneksi keskiviikoksi on jo luvattu taas nolla astetta.

Mietin, että pitäiskö huomenna tehdä joku täsmäisku urheilukaupan alemyynteihin. Tarvitsisin urheiluliivit, teknisen aluskerraston, ehkä talvijuoksutakin ja jotkut housut. Uudet lenkkaritkin pitäisi piakkoin ostaa. Sääli, että omalle jalalla parhaimmat ovat Asicsin Nimbukset, joista taitaa joutua pulittaman noin 200 euroa ellei tarjousta osu kohdalle. Täytyy tutkailla jos tilaisi ulkomailta?


Nyt täytyy kyllä tehdä taas liikkumisista säännöllisempää. Ja kaivaa esiin hyviä HIIT-jumppia. Suosikkeihin tallennettujen jumppien katoaminen ei liene sopiva syy olla jumppaamatta kun Youtube on pullollaan treenejä, joiden löytäminen ei todellakaan ole vaikeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti