maanantai 15. joulukuuta 2014

4 viikkoa

Herkkulakko täytti tänään 4 viikkoa (tai täyttää 1,5 h päästä)! Kukapa olisi uskonut, en minä ainakaan. Yllättävän helposti sujuu edelleen. Paitsi nyt muutamana päivänä on ollut hieman mässäilyyn liittyvää mielitekoa ja siihen hommaanhan suklaa ja karkit sopisivat mainiosti. Mutta ei nyt ainakaan vielä. Erittäin todennäköistä on, että jouluna lopetan lakon ja herkuttelen, mutta ehkäpä jatkan taas joulun jälkeen. Kroppa voi tosi hyvin, mikä tukee homman jatkumista. Toisaalta en ole kuitenkaan niin edistynyt, että haluaisin luopua joulun kaikista herkuista. Joululahjakirja ja suklaa nyt vaan kuuluvat yhteen ;)

Paino ei ole jatkanut laskuaan, nyt on pyöritty viime aikoina 69 kilon tuntumassa. Turvottaa ja mahakin toimii vähän kehnosti. Olisikohan menkat alkamassa? Pitää keskittyä taas panostamaan vedenjuontiin ja kuidukkaampaan sapuskaan.

Liikunta on ollut jäissä 2 vkoa. Meidän lapset ovat kunnostautuneet huonojen öiden saralla eikä aamulenkit oikein nappaa jos viiteen mennessä olen nukkunut kolmisen tuntia. Toki parempiakin öitä on kuulunut viikkoihin, mutta jotenkin sitä tällä hetkellä niin skeptinen illalla nukkumaan mennessä, että ei edes viitsi sunnitella lenkkejä. Tietysti viikonloppuisin olisi ehtinyt, mutta olen nyt panostanut muihin juttuihin - kuten koulutuksen kirjallisten edistämiseen sekä jouluvalmisteluihin (lähinnä lahjojen ostamisen osalta). Sain viime viikolla palautettua osan koulutuksen rästikirjallisista ja niihin tietysti upposi sekä aikaa, että energiaa, mitkä olisi voinut upottaa myös lenkkeilyyn. Kolmen työpäivän jälkeen alkaa pitkä joululoma, jolloin aikaa liikkumiseenkin olisi. Toisaalta tärkein agenda on tehdä lopputyötä, mutta eiköhän lenkkeilyyn ja HIITien jumppaamiseenkin löydy aikaa. Ja ne ainakin tukisivat koneella istumista. Mun kaikki lemppari HIIT-jumpat katosivat suosikeista kun kone teki tenän, täytyy niitä etsiskellä taas talteen. (Tää tosin ei ole mikään pätevä syy olla jumppaamatta :D )

Kohti joulua hyvin fiiliksin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti