torstai 16. tammikuuta 2014

Ei oikein suju




Ei tämä nyt ihan suju. Ruokavaliota pitäisi kiristää selvästi, että tuloksia tulisi. Herkkuhammasta vaan kolottaa liian usein eikä itsekuria ole riittävästi. Perusruokaa syön ihan järkevästi, tietysti siinäkin olisi varmasti tiukentamisen varaa. Lisäksi tuntuu, että olen koko ajan joko tosi turvoksissa tai erittäin turvoksissa. Mistähän lie johtuu? 

Liikunta sentään maistuu. Harmittaa pakkaset, koska en pysty kovalla pakkasella juoksemaan. Mutta kotijumppaa olen tehnyt useamman kerran viikossa. Joku siis sentään toimii. Sääennusteet näyttävät valitettavasti siltä, että lenkille en pääse vielä hetkeen. Voisin joku päivä kaivaa kuntopyörän pölyn alta ja tehdä pitkän aerobisen. Vaikka puuha onkin pirun tylsää, mutta jos samalla lukisin jotain. Tai katsoisin tabletilta jotain tv-ohjelmaa. 


Jäi lähtömitat ottamatta vuoden alusta, mutta sellainen tuntuma kyllä on, että kroppa on vähän kaventunut. Ainakin maha on pienentynyt, onneksi. Eli jotain kuitenkin tapahtuu vaikka vaaka ei sitä myönnäkään. Nyt kun olen saanut yhden tavoitteen saavutettua eli liikkumisen säännöllisemmäksi niin varmaan olisi aika siirtyä kohti seuraavaa eli kiristää ruokavaliota. Tekisi mieli lykätä ensi viikkoon, koska viikonloppuna juhlitaan kuopuksen synttäreitä, mutta tietysti järkevintä olisi aloittaa tänään! Synttärikekkereillä pitäisi pitää järki mukana ja heti arkena jatkaa taas kevyesti. Ja lykätä vaikka ylijääneet herkut miehen matkaan työpaikan kahvipöytään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti