torstai 27. marraskuuta 2014

Vaikutuksia

Pakko vielä naputella muutama sana meneillään olevasta sokerilakosta. Nyt siis 9 päivää takana ja helpommalta tuntuu koko ajan. Painossa ei ole tapahtunut radikaaleja muutoksia, mutta toisaalta millekään laihikselle en tässä ryhtynytkään vaan ensisijaisena tavoitteena oli jättää sokerin mussuttaminen pois. Nyt kuitenkin vaikuttaisi siltä, että painokin on pienoisessa laskussa. Mun paino on ollut oikeastaan melko pysyvästi noin 70,5 kilon tuntumassa (eli muutaman kilon enemmän kuin kesällä, jolloin enkat taisivat olla 68,2 kg). Muutamia 71 kilon ylityksiä on vaa'assa näkynyt, mutta ne ovat olleet onneksi vain hetkellisiä heilahduksia. Myös ihan yksittäisiä alle 70 kilon piipahduksia on ollut viimeisen kuukauden aikana. Tällä viikolla paino on ollut 70,1-69,6 kg, joista matalin tänään. Jos keskiarvopainoja laskisin niin varmaan muutaman sadan gramman pudotus olisi näkyvissä. Ihan jees sekin! Sen sijaan pitkästä aikaa tuntuu, että vyötärö on kapeampi ja maha littanampi. Vaikuttaa fiilikseen ja siihen mitä vaatteita puen päälleni. Mittanauhaa olisi voinut käyttää herkkulakon alussa niin näkisi varmaan ihan motivoivia tuloksia kadonneiden senttien muodossa. Nämäkin tulokset motivoivat jo jatkamaan!!

Mahdolliset kadonneet sentit ja kilot ovat plussaa, mutta ehkä eniten huomaan, että yleinen fiilis on selvästi parempi. Tuntuu, että jaksan paremmin, varmaan niin suuria verensokerin heilahduksia ei tule ja jotenkin olo on kevyempi. Vatsa on toiminut nyt viikon ajan paljon paremmin (en tiedä johtuuko mistä, mutta siltäkin osin olo on kevyempi). Moni väittää, että sokerittomalla kestäisi kaamostakin paremmin. Tiedä sitten siitä. Tämä viikko on mennyt vähän pirteämmissä fiiliksissä törkeän huonoista öistä huolimatta, mutta johtunee siitä, että työviikko jäi 2 päivän pituiseksi kun alkuviikon olin sairaiden lasten kanssa kotona. Huomenna on taas hoitovapaapäivä ja sitten viikonloppu.

Olisinkohan ansainnut vaikka uuden paidan hienosti tsempatun herkkulakon palkinnoksi? Jos kävisi huomenna tyttöjen kanssa vähän shoppailemassa :) Kaapissa odottavat myös korkkaamattomat Espritin farkut, jotka voisi ottaa käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti