sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Turmion tiellä


Voi luoja mikä viikonloppu. Ravitsemuksellisesti siis. Perjantaina ensin terveellisesti salaattilounas, mutta sitten töissä täytekakkua ja keksiä. Illalla käytiin pizzalla ja synttäribileissä join alkoholia (tosin vain 4 annosta, mutta kokonaiskalorimäärässä sekin tuntuu). Lauantaina meni normaalia tuhdimpi aamiainen hotellilla ja kotona leivoin Kinuskikissan ohjeilla suklaaherkkuja. Pitihän sitä vanhemmille (=lapsenvahdeille) jotain kahvin kanssa tarjota. Ja itsekin syödä useampi pala. Tänään sitten kävi vieraita ja koska eiliset herkut oli pääosin tuhottu (niistä ei olisi riittänyt pelkästään) niin pitihän sitä leipoa muffinsseja, joiden lisäksi pistelin myös eilisten suklaaleivosten rippeitä.

Tänään illalla juostu 5,5 km lenkki ei kyllä kyennyt kompensoimaan kuin pari promillea viikonlopun aikana sisään ahdetuista kaloreista. Olipas muuten hyvä lenkkikeli, pieni sateenripsotus, kostea ja suht lämpöiseltä tuntuva + 8 asteen keli. Näitä mieluimmin kuin pakkasia ja liukkaita kelejä, kiitos!! Tällä viikolla vain 2 lenkkiä, mikä on toki parempi kuin nolla tai yksi, mutta ideaali olisi vaikka 3 lenkkiä (kaksi lyhyempää eli vitosia ja yksi pidempi 7-10 km) ja 1-2 kotijumppaa (lihaskuntoa).

Kuvassa mun look perjantailta. Yritin viikolla vähän kiinnittää huomiota syömisiini ja mielestäni jopa ihan kohtalaisella menestyksellä, mutta menkkojen alettua torstaina millään yrityksillä ei ollut paljoa väliä. Turvotti ihan kivasti :/ Suurinta osaa porukasta en ollut nähnyt aikoihin (eli viimeksi joskus + 8 kiloa sitten), joten sain kehuja laihtumisesta ja niistä tuli hyvä mieli.

Maanantaina endokrinologi nosti Thyroxin-annosta ja nyt odottelen järjetöntä energiabuustia, jonka ansiosta käyn lenkillä aamuin illoin, jaksan keskittyä syömisiini enkä ainakaan väsymykseen vedoten herkuttele.

Nyt on pakko taas stopata herkuttelu ja tsempata. BMI 25 raja ei ole kaukana!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti