lauantai 21. kesäkuuta 2014

< 70 kg

Vihdoinkin vaaka näytti maagisia kutosella alkavia lukemia. Riemua himmentää se, että meidän vaaka sekoilee oikein urakalla ja näytti melkein kaikkia vaihtoehtoja välillä 69,2 - 70,2 kg. Lukema 69,7 kg valikoitui suosituimmaksi, se ilmaantui vaa'an näyttöön neljä kertaan. Jep, hyppäsin vaa'alla aika monta kertaa. Päätettiin kuitenkin vaihtaa vaaka takaisin vanhaan vaakaan, jota ei oltu hävitetty (ostettiin uusi vaaka kun se tarjosi painojen lisäksi muutakin infoa). Muistan kun vaihdettiin vanhasta uuteen vaakaan niin kilot ottivat takapakkia, nyt sitten taas homma sai yllättävää buustia kun vanha vaaka näytti lukemaksi 68,4 kg. Menkat alkoivat eilen, vatsa ei ole oikein toiminut viime päivinä ja olotila on kyllä kaikkea muuta kuin alle seitkytkiloinen. Mutta kait se on uskottava kun kaksi vaakaa niin väittää.

En muista, koska mun paino on alkanut viimeksi kutosella? Joskus kymmenisen vuotta sitten? Elokuussa tulee kuluneeksi 10 vuotta meidän häistä. Joskus alkuvuodesta näytin esikoiselle mun hääpukua, joka ei luonnollisesti mahtunut päälle. Ihan tarkkaa hääpainoa en muista, tai tiedä. Painoin siihen aikaan varmaan noin 68-69 kiloa, mutta ihan vikoina viikkoina ennen häitä taisin laihtua jonkin verran (olisinkohan ollut häissä 66-67 kiloinen). Mutta voi siis olla, että jos saan muutaman kilon pois niin mahtuisin 10 vuotta häitä myöhemmin mun pukuun! Ei sillä, että sitä missään käyttäisin, mutta ajatuksena kiva, että 10 vuodessa ei olisikaan tapahtunut niin paljoa (vaikka onkin mutta painon suhteen ei mitään lopullista).

Alle 70 kiloa (69,9) on ollut mun pitkäaikainen tavoite, toinen tavoite normaalipainoon (2 kg enemmän) pääsyn jälkeen. Seuraavaa tavoitetta en olekaan asettanut. Toisaalta onko niillä tarkoilla tavoitteilla niin väliä. Ehkä on, ehkä ne kannustavat tsemppaamaan ja jatkamaan. Toisaalta tämä homma tuntuu nyt hyvältä ja oudon yksinkertaiselta (syön mututuntumalla sopivalla vajeella, välillä herkuttelen ja syön enemmän, mutta pääosin kuitenkin tehden vajetta). Voin jatkaa samalla tavoin ja paino varmaan jossain vaiheessa asettuu eikä putoa enää ilman vähän kunnollisempaa vaihdetta.

Fiilis on loistava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti