sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Miten sujuu?


Viikko vierähtänyt. Miten on sujunut? No vaihdellen. Viime viikonlopun jälkeen vaaka näytti ihan järjettömiä plussalukemia (74,1 kg) eli plussaa karkeasti arvoiden noin 2 - 2,5 kg. Ne plussahötöt sain parissa päivässä karistettua ilman mitään megakuureja. Luin alkuviikosta mun blogia keväältä 2014, jolloin sain helpohkon oloisesti tiputettua viitisen kiloa. Olipas inspiroivaa luettavaa, hyvä että tuli silloin kirjattua projektia ylös tänne. No ihan täysillä en saanut inspiraatiota valjastettua tälle keväälle, mutta paremmin tämä viikko on mennyt kuin aiemmat. Kuvan karkkiannos oli ihan hölmö juttu, lupasin lapsille leffaillan ja karkkia, lähdin lähikauppaan vailla sen suurempaa suunnitelmaa karkkihankinnoista ja ostin karkkeja (lue pussin) vähän jokaiselle. Esikoinen halusi karkkeja, kuopus suklaata ja mun teki mieli lakuja. Pisteet siitä, että otin yhden annoksen karkkeja (sekoitus kaikista pusseista) enkä palannut enää pusseille sen jälkeen. Eiköhän tuosta yhdestäkin kulhollisesta tullut mojovat kalorit, mutta kuitenkin jäi tunne jostain kohtuudesta överien sijaan. Suklaapallerot on tuhottu, mutta muissa pusseissa vielä reilusti sisältöä. Toivottavasti pysyisi järki vielä tänäänkin.

Paino on nyt 72,x -lukemissa. Eli mitään radikaalia en ole tällä viikolla saantu aikaiseksi. Ensi viikon tavoite on päästä aamulenkille. Alustava mielessä pyöritelty liikuntaviikko voisi sisältää aamulenkit ma ja to, kiipeilyä ti ja pe, lisäksi sitten pidempi lenkki (tai kaksi) viikonloppuna. Lapset ovat vähän nuhaisia, toivottavasti en saa tartuntaa. Väsymys oli tällä viikolla suht mehevä. Nukuinkin toissayönä 12 tuntia (23-11). En muista, että koska viimeksi olisin pystynyt noin myöhään nukkumaan. Toki tähänkin unipätkään kuului herätyksiä lasten takia, mutta ihan hyvät unet silti.

Eipä mitään ihmeellistä raportoitavaa, mutta ihan hyvillä mielin silti. Pahimman mässäilyputken olen saanut katkaistua ja se on jo jotain. Pyrin tekemään fiksuja valintoja jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti