perjantai 22. elokuuta 2014

28/32

Arkeen palattu ja ensimmäinen (4-päiväinen) työviikko on ohi. Väsymys kasvoi loppuviikkoa kohden ja jostain syystä menin parin työpäivän jälkeen ihan jumiin vasemmalta yläselästä ja hartioiden alueelta. Inhaa. Mutta eiköhän arki taas luista kun hieman totuttelee. Pari jumppaakin onnistuin tekemään, maanantaina yläkropan HIIT ja tiistaina aamulla lyhyt 30 min HIIT. Yläkropan treeni tuntui yllättävän raskaalta ja sen osuutta tässä jumitilassa pohdinkin. Tuliko liikeradat pidettyä puhtaana kun piti ponnistella normaalia enemmän, että käsi painoineen nousi???

Otsikko viittaa uusiin farkkuihin. Otin sovituskoppiin mukaan Espritin farkkuja koossa 29/32 ja 30/32, mutta toisesta mallista piti käydä hakeamassa koko 28/32 ja sehän sopi! Oon ihan ihmeissäni, kun olen tottunut ostamaan 30 + tuumaisia farkkuja ties kuinka pitkään. Mutta mahtavaa! Onneksi tuli ostettua noi suoraa kaupasta, koska en olis ikinä tajunnut tilata vyötäröltään 28 tuuman farkkuja. Lisäksi ostin yhden Noomin hameen, joka on kokoa 40. Itseasiassa rekistä ei löytynyt kokoa 38 eli en päässyt sitä testamaan. Toi 40 vaikutti nyt ihan sopivalta, toivottavasti ei kamalasti löysisty käytössä.


Tää kuvakulma on jotenkin superisti epäedullinen. Noh, näillä mennään. 


Vaatetuksen suhteen hirmuinen ristiriita. Toisaalta en olisi valmis luopumaan kesästä, pukemaan pitkiä housuja tai sukkahousuja hameiden kanssa, toisaalta meillä on töissä niin jäätävän kylmä, että pitkien housujen lisäksi pitäisi olla villapaitaa ja lähes villasukat. 

Inventoin aiemmin kesällä kaikki isot vaatteet pois ja vaatekaappi oli oikeasti aika tyhjillään. Nyt alkaa olla jo jonkinmoinen valikoima vaatteita, joilla pärjää töissä ja vapaalla. Nyt voisi vähän hillitä shoppailua, jos vaikka innostuu vielä vähän kiristämään painoa ja nämäkin shoppailut jäävät isoksi :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti